Hallo allemaal!

Hallo allemaal!

Nu de stichting de komende periode gaat om mij, Hugo Wolff, aan een stamceltherapie te helpen wil ik jullie graag iets over mij vertellen.

Maar natuurlijk ga ik eerst Roos bedanken voor de extra energie die ze mij heeft gegeven om het traject van deze therapie in te gaan zoals zij dit ook gedaan heeft. Roos is een topper waarvoor ik veel respect heb. Haar doorzettingsvermogen en de wil om te knokken doet mij veel. En… kijk waar ze nu is, studie, gezin. Natuurlijk gaat het bij haar niet allemaal zonder slag of stoot en zijn er lastige dagen maar als er iemand is die voor mij een voorbeeld is ‘hoe om te gaan met, en hoe bevecht ik deze ziekte’ dan is Roos dat wel. Het valt niet mee om het pad van de heersende behandeltrajecten in Nederland te verlaten en je eigen koers te bepalen. Daarom is Roos een held.

Hoop voor Hugo

Ik ben Roos, het oude bestuur en ook iedereen die deze Facebookpagina volgt dankbaar dat ik verder kan met de stichting en het startbedrag dat nog in de stichting zat.

De website is inmiddels ‘omgebouwd’ naar mijn verhaal en is Roos nu zichtbaar onder de kop ‘ succesverhalen’. Mijn doelstelling is om daar ook terecht te komen en dat we de stichting weer over kunnen dragen aan een volgende kandidaat.

Nu dan iets over mij. Omdat je mijn verhaal uitgebreid op de website kan lezen zal ik kort iets over mij zelf vertellen.

Het is alweer 20 jaar geleden dat ik de diagnose MS heb gekregen. De eerste 10 jaar was daar goed mee om te gaan. Daarna veranderde dat en heb ik diverse behandelingen ondergaan om de achteruitgang af te remmen. Toch zit ik nu in de fase primair progressief en is een stamceltherapie mijn laatste kans de ziekte te stoppen.

Ik ben getrouwd met Maria en ben vader van 2 jonge meisjes Janneke en Veerle. Inmiddels is het 2 jaar geleden dat ik helaas met mijn werk bij de politie heb moeten stoppen waar ik 27 jaar met veel plezier in dienst ben geweest. Daarvoor was ik beroepsmilitair bij het Korps Mariniers waar ik fantastische ervaringen en vriendschappen voor het leven heb opgedaan. Naast dit alles is basketball al jarenlang mijn grote passie. Gelukkig ben ik bij de WBB Giants in Bergen op Zoom, naast supporter, ook nog steeds welkom als secretaris, webmaster.

Ik hoop dat jullie mij net zo blijven supporteren zoals je bij Roos hebt gedaan.