Benefietwedstrijd WBB GIANTS vs HEROES DEN BOSCH brengt € 2695,- op

De benefietwedstrijd van de profbasketballers Heroes Den Bosch tegen het eerste herenteam van WBB Giants is van alle kanten zeer geslaagd. De steun van basketballers en basketbalfans voor de actie Hoop voor Hugo was enorm. De uiteindelijke opbrengst van € 2695,- overtrof alle verwachtingen. 

Oude tijden herleefden afgelopen zaterdag 22 februari. 
Sporthal Tuinwijk was getransformeerd tot een super sfeervolle basketbalarena waar de profspelers van Heroes Den Bosch het opnamen tegen WBB Giants. Supporters en basketbalfans genoten van een sportieve basketbalwedstrijd waar regelmatig schitterende acties te zien waren. De feestelijke sfeer, ambiance en goede verzorging maakten het geheel tot een topevenement. 

Er was veel meer te beleven dan alleen topbasketbal: de energieke talentvolle dansers Lyam en Aya en hun coach Kyra van Dansschool House of Marqeez, leutige deuntjes van dweilband Ummekesum, opzwepende klanken van DJ Seryljo zorgden voor de juiste sfeer, WBB Giants gebak, worstenbroodjes van Banketbakkerij Stapelkamp en een prijzenfestival bij de loterij zorgden ervoor dat het uiteindelijke bedrag flink opliep.

De Stichting Tot hier en niet verder! dankt alle basketballers en vrijwilligers die dit fantastische evenement mogelijk maakten voor hun geweldige inzet en alle basketbalfans en -supporters voor hun komst.