Behandeling uitgesteld wegens coronacrisis.

We hebben met z’n allen een enorm succes behaald met de fondsenwerving voor Hugo’s behandeling. Heel veel mensen hebben zich gepassioneerd ingezet wat tot dit succes heeft geleid. Naast Hugo & Maria zijn ook wij, het team van de stichting, zeer dankbaar met het tot nu toe behaalde resultaat.

Gelukkig maar, want alle acties en activiteiten die nog gepland stonden zijn opgeschort. Het enige wat nog loopt is de emballagebonnen actie. We hebben de gehele agenda leeggemaakt en gaan in een later stadium bekijken met betreffende organiserende comités of acties alsnog doorgang kunnen vinden. Vanzelfsprekend zal daar pas sprake van zijn op een moment dat het weer veilig en verantwoord kan.

Iedereen heeft met deze coronacrisis te maken. Dat geld dus ook helaas voor Hugo. De behandeling van Hugo in Moskou is om die reden dan ook uitgesteld naar 14 september. We hopen dat de coronacrisis dan achter ons ligt en hij er dan terecht kan. Voor Hugo is dat vanzelfsprekend een zure realiteit.

Stuur hem maar een leuk bericht, dat is altijd welkom.

Groet,

TEAM Stichting tot hier en niet verder.