HUGO naar Mexico!

Soms kan het dan toch ineens snel gaan!

Na de snelle fundraising voor Hugo was het corona die voor Hugo voor de nodige vertraging zorgde. Was het eerst in mei dat Hugo niet naar Moskou kon vertrekken, kregen we vervolgens in september te horen dat Hugo geen visum kon krijgen.

Wanneer de volgende mogelijkheid zou zijn bleef koffiedik kijken. Een maand? Een jaar? Dit was te ongewis om hierop te gaan wachten. Plan B is daarom uit de kast gehaald. Waar kan het wel? Omdat de behandeling zeer specifiek is, is de spoeling dun en kwam Hugo al snel uit in Mexico.

Binnen 2 weken is alles geregeld en zijn de tickets geboekt. Hugo en Maria vertrekken 25 oktober naar Mexico waar ze 4 weken zullen verblijven. Voor Hugo is het geweldig dat het toch nog zo snel kan. We zijn immers weer een half jaar verder een de tijd dringt.

Volgende week posten we weer een bericht maar we wilden graag dit supernieuws direct met iedereen delen.

Lees ook:
MS-patiënt Hugo krijgt nu stamceltherapie in Mexico nadat Rusland visum weigerde
https://www.zuidwestupdate.nl/news/8503/116/MS-patient-Hugo-krijgt-nu-stamceltherapie-in-Mexico-nadat-Rusland-visum-weigerde