Hugo en Maria hebben de koffers gepakt

De tijd vliegt!

Drie weken geleden dachten we; Hugo gaat al binnenkort naar Mexico! Tegelijkertijd het gevoel van; we moeten nog een paar weken wachten. Immers, door corona is er geen enkele zekerheid meer wat er de komende week nog wel of niet kan. Maar, we kunnen er nu toch echt vanuit gaan dat het geplande vertrek van 25 oktober om 14h30 vanaf Schiphol gaat plaatsvinden. De laatste weken hebben dan ook in het kader van de voorbereiding gestaan zoals vliegtickets, de kliniek in Mexico van de nodige documenten voorzien, een nieuwe MRI en de het uitvoeren van de nodige medische controles.

De koffers zijn gepakt en Hugo en Maria zijn ready to go… 

Er breekt voor Hugo, maar ook voor Maria die hem ter plaatse bijstaat, een spannende tijd aan. De behandeling vergt zowel op het lichamelijke als emotionele vlak net nodige. Helaas hebben we de geplande muziekavond in Den Enghel waar iedereen persoonlijk Hugo succes kon wensen moeten cancellen en dat geeft toch wel een vreemd gevoel.

Natuurlijk laten we ze niet stilletjes vertrekken en hebben een e-mail adres waar we hopen dat jullie een videoboodschap naar toe willen sturen. Natuurlijk kan een groet via facebook ook, maar misschien wil je liever iets persoonlijkers direct sturen.

Maak hem blij en stuur het bericht per e-mail naar mailvoorhugo@tothierennietverder.nl of stuur het via de knop “Bericht versturen” op onze facebookpagina.

Tijdens het verblijf in Mexico zal Maria het facebook-account waarnemen en een bericht plaatsen wanneer het hun uitkomt.

We gaan Hugo enorm veel succes wensen met de behandeling en hopen dat de behandeling het gewenste effect heeft.