Bericht uit Mexico – Behandeling gestart

Even een update:
hier in Mexico (Puebla) kunnen ze 20 patiënten tegelijkertijd behandeling. Er zijn nu 14 mensen die de behandeling tegelijkertijd zijn gestart. Het is een internationaal gezelschap: Engelsen, Amerikanen, Duitser en vier Nederlanders.

We verblijven in een appartementencomplex waar iedere patiënt (en begeleider) samen in een appartement verblijven gedurende de gehele behandeling. Het appartement heeft twee slaapkamers, een zitgedeelte met keukentje (magnetron) en een aangepaste badkamer. Er is bewaking, een sportzaal, restaurant en een dakterras, zodat je toch even naar buiten kan. Vanwege de coronamaatregelen mogen we niet naar buiten en dragen we allemaal een mondkapje als je buiten je appartement bent.

Voor Hugo zitten de eerste twee chemokuren erop. Nu is de medicatie gestart om de stamcellen op te wekken.

We zijn weer een aantal stappen verder!

Bericht uit Mexico - Behandeling gestart