Bericht uit Mexico – Vertraging

De achtbaan werd voor Hugo toch nog wat spannender dan verwacht!

Hugo was in het appartement goed aan het herstellen met verpleegkundige hulp. Op dinsdag werd dan ook besloten om de op de IC geplaatste neklijn te verwijderen, maar dit bracht helaas complicaties met zich mee, doordat er lucht in de bloedbaan van Hugo terecht kwam.

Hugo herstelde na een half uur, maar dit heeft zijn lijf nog een extra opdonder gegeven. Door deze gebeurtenis kan Hugo zijn linkerarm veel moeizamer bewegen dan voorheen. Dit komt door zijn MS en men verwacht dat dit nog verder gaat herstellen.

Op 18 november bleek dat Hugo zijn bloedwaarden goed waren en dat hij uit de neutropenia is.
Dat is een hele mijlpaal.

Omdat Hugo echt nog moet herstellen en aansterken hebben de artsen besloten dat Hugo zijn laatste medicatie over een maand via het infuus in Nederland zal krijgen.

Zaterdag maken ze in het ziekenhuis nog een hartfilmpje om te controleren of alles goed is. Door alle complicaties zal Hugo niet zaterdag naar huis vliegen maar zal dat later in de week zijn. Hij is een echte vechter, geeft de moed niet op!

Alle patiënten leven erg met elkaar mee. Toen ze Hugo weer zagen gaven ze hem een applaus en ze kregen de tranen in hun ogen! Heel fijn hoe iedereen elkaar steunt en helpt.

Alle andere patiënten vliegen van het weekend naar huis! Met een goed vooruitzicht gaan ze de toekomst tegemoet!

Bedankt voor al jullie steun en lieve berichtjes.
Het doet ons goed dat zoveel mensen met ons meeleven.
Het lukt niet om iedereen persoonlijk wat terug te sturen, maar weet dat we het waarderen!