Campagne ‘Geef Frauke toekomst’ van start gegaan!

Beste lezer,

We zijn live!!! Deze week zijn we met de campagne ‘Geef Frauke toekomst’ van start gegaan. De afgelopen week is deze website omgebouwd naar het verhaal van Frauke. Op zeer korte termijn zal Frauke het stokje officieel overnemen van Hugo en zullen we dit op deze blog met jullie delen. Onze dank is groot dat we de stichting van Hugo mogen overnemen. Hugo heeft een zwaar traject doorlopen, maar gelukkig is ook zijn behandeling een succesverhaal geworden. We hopen dat we ook voor Frauke het bedrag van 65.000 euro zullen inzamelen, zodat zij een behandeling in Mexico kan ondergaan.

De eerste week is veelbelovend. We zijn dankbaar voor alle hartverwarmende reacties en donaties!!! Maar we zijn er nog niet, dus we blijven jullie vragen om berichten te delen op LinkedIn, Facebook, Instagram enz. We hebben jullie hulp hard nodig! Maar ook wij, vrienden en familie van Frauke, zitten niet stil. Zo zal er zeer binnenkort een interview met Frauke geplaatst worden in Telstar (de plaatselijke krant van Pijnacker- Nootdorp) en volgen er andere inspirerende initiatieven. We zullen jullie via deze blog op de hoogte blijven houden van alle ontwikkelingen.